МУЗИКА ЗА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ

1 януари 2024 г.

ПАВЛОВА С КАРАМЕЛЕН КРЕМ

›
  Изкушавам се да ви разкажа за тази обичана от мен торта, защото малко експериментирах с изпичането на блатовете, разбиването на белтъците ...
2 коментара:
20 януари 2023 г.

ENSAIMADA

›
  Ensaïmada e  традиционeн сладък хляб от испанския остров Майорка  Произходът на този хляб е спорен, но най-сигурно е от арабите, които са...
2 коментара:
26 декември 2022 г.

PASTIS GASCON

›
Това е един забележителен ябълков тарт с    хрупкави златни върхове върху легло от  ароматни ябълки: Pastis gascon е гурме легенда от малки...
2 коментара:
30 септември 2022 г.

ПИНСА РОМАНА

›
Както се разбира от заглавието пинса-та се появява в Рим, регион Лацио. Разликата с пицата е в състава на тестото, времето на втасване, висо...
28 август 2022 г.

ТОРТА "Nua"

›
И звестен сладкиш в нета , който се изпича заедно с крема. В случая това е сладкарски крем, или pasticcera. Качвам рецептата в блога, защото...
2 коментара:
›
Начална страница
Преглед на уеб версията

About Me

Моята снимка
Dani
БУРГАС, Bulgaria
Обичам да експериментирам в готвенето. Да правя, на пръв поглед, странни съчетания от продукти. Ако това ти допада, или ти е интересно, заповядай! И да ти е сладко!
Преглед на целия ми профил
Предоставено от Blogger.