25 октомври 2009 г.

Винен кебап малко по-така...


  • Всички знаем как се прави винен кебап.
  • Много съм любопитна да направя този:http://colourmagicp.blogspot.com/2009/10/blog-post_08.html.Преди време писах в един сайт за по -различна гарнитура, но коментара беше, че това не е вече класика. Е, да ама нещата не са вече такива каквито бяха, така че при моя винен кебап понякога гарнитурата е по-различна:
  • :сварени трицветни макарони, малко задушени гъби, поляти с разстопено синьо или топено сиренце.Става вкусно.Ако не сте заклети любители на класиката може да опитате.
  • Да ви е вкусно!

5 коментара:

  1. В Сърбия съм яла гулаш /който прилича повече на нашия винен кебап/ точно с макарони и е много вкусно.

    ОтговорИзтриване
  2. И на мен ми е вкусно.Слънчева седмица!

    ОтговорИзтриване
  3. Дани,
    чудесна идея.
    Харесвам пастата като гарнитура.
    Защо обаче,
    в листът за следене не ми се отразяват
    новите ти публикации?
    Хубав вечер, Диана

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря за коментара ,Диди,Нямам представа защо се получава така.Не знам дали зависи нещо от мен,защото аз редовно получавам и следя твоите прекрасни рецепти.

    ОтговорИзтриване
  5. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване