- Всички знаем как се прави винен кебап.
- Много съм любопитна да направя този:http://colourmagicp.blogspot.com/2009/10/blog-post_08.html.Преди време писах в един сайт за по -различна гарнитура, но коментара беше, че това не е вече класика. Е, да ама нещата не са вече такива каквито бяха, така че при моя винен кебап понякога гарнитурата е по-различна:
- :сварени трицветни макарони, малко задушени гъби, поляти с разстопено синьо или топено сиренце.Става вкусно.Ако не сте заклети любители на класиката може да опитате.
- Да ви е вкусно!
В Сърбия съм яла гулаш /който прилича повече на нашия винен кебап/ точно с макарони и е много вкусно.
ОтговорИзтриванеИ на мен ми е вкусно.Слънчева седмица!
ОтговорИзтриванеДани,
ОтговорИзтриванечудесна идея.
Харесвам пастата като гарнитура.
Защо обаче,
в листът за следене не ми се отразяват
новите ти публикации?
Хубав вечер, Диана
Благодаря за коментара ,Диди,Нямам представа защо се получава така.Не знам дали зависи нещо от мен,защото аз редовно получавам и следя твоите прекрасни рецепти.
ОтговорИзтриванеТози коментар бе премахнат от автора.
ОтговорИзтриване