tag:blogger.com,1999:blog-6782097358094301844.post4578562750000617530..comments2024-01-02T10:41:47.756+02:00Comments on МУЗИКА ЗА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ: Пилешко фрикасеDanihttp://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6782097358094301844.post-84997651911307543562009-11-23T18:14:33.410+02:002009-11-23T18:14:33.410+02:00Благодаря,Ваня,нали знаеш малките трикове поняког...Благодаря,Ваня,нали знаеш малките трикове понякога правят вкуса.Поздрави!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6782097358094301844.post-39653885493163299852009-11-23T18:13:10.583+02:002009-11-23T18:13:10.583+02:00Така е -това е ястие на всички от детството ни и с...Така е -това е ястие на всички от детството ни и сега пак си облизваме пръстите-нищо ,че сме пораснали.Хубава седмица Рос:)Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6782097358094301844.post-83127190250214911762009-11-23T16:49:14.844+02:002009-11-23T16:49:14.844+02:00И у нас фрикасето е любимо ястие и също като у Мим...И у нас фрикасето е любимо ястие и също като у Мими , го правим с чесън . Много приятно ми стана като прочетох , че и ти като мен Дани, вариш месото с лук и морков. Много добър трик за овкусяване:)<br />Приятна и вкусна вечер, ВаняVaniahttps://www.blogger.com/profile/02420376800821713446noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6782097358094301844.post-88791965966261001462009-11-23T13:48:58.037+02:002009-11-23T13:48:58.037+02:00Баба ми го наричаше просто каша и това е любимото ...Баба ми го наричаше просто каша и това е любимото ми ядене от детството. Тя го правеше с червен пипер, който променя и цялостния цвят на ястието. Слагаше го стигана в средата на масата и започваше едно топене и облизване :)Росhttps://www.blogger.com/profile/14267569855988630211noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6782097358094301844.post-46468110302029609372009-11-22T21:57:41.180+02:002009-11-22T21:57:41.180+02:00Това е много добра идея Мими.Обичам да използвам ч...Това е много добра идея Мими.Обичам да използвам чесън и с удоволствие ще поставя.Успешна седмица!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6782097358094301844.post-13219110841549461932009-11-22T21:54:08.626+02:002009-11-22T21:54:08.626+02:00Много ми допадна твоят вариант Дани, у нас го прав...Много ми допадна твоят вариант Дани, у нас го правим с чесън фрикасето. Ще го пробвам задължително следващия път! Хубава вечер!Mariahttps://www.blogger.com/profile/13712845329408612536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6782097358094301844.post-44998384918983302352009-11-22T20:38:20.440+02:002009-11-22T20:38:20.440+02:00Благодаря,Зори.Не съм го правила с пуешко/все си м...Благодаря,Зори.Не съм го правила с пуешко/все си мисля,че е малко сухо/но и твоите добавки ми харесват и ще ги опитам .Слънчева и спорна седмица:)Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6782097358094301844.post-28362733184660924412009-11-22T19:58:30.819+02:002009-11-22T19:58:30.819+02:00Обичам фрикасе, в последно време го правя с пуешко...Обичам фрикасе, в последно време го правя с пуешко и му добавям и малко екстри :) - марсала и мащерка :)Стара рецепта, по която всеки има свои подобрения. Харесва ми твоята :) Успешна нова седмица, Дани!Еochttps://www.blogger.com/profile/07941005954127745355noreply@blogger.com